Massages en tarieven
Stilla_Massage_aan-huis_arnhem_velp_oosterbeek_2019

Massages


Bij Stilla Massage kan je terecht voor verschillende soorten massages. Al deze massages zijn gericht op ontspanning en het brengen van rust. Dit heeft een uitwerking op zowel het lichaam als de geest. Wij werken alleen met de beste en meest pure producten, zonder toevoegingen.


Onderaan deze pagina staan de tarieven. 

 

 
Ontspanningsmassage 

Deze massage heeft als doel om de dagelijkse stress los te laten. Door de lange strijkingen die vloeiend in elkaar overlopen kom je als vanzelf in een diepe ontspanning. Dit is dé massage om kennis te maken met onze werkwijze. 


Klassieke Zweedse massage

De klassieke massage heeft zijn oorsprong in Zweden. De klassieke massage is een ultiem ontspannenende en therapeutische vorm van massage. Het gebruik van olie met een verscheidenheid aan strijkingen over het lichaam, het kneden van spieren en het uitoefenen van gerichte druk zorgen voor ontspanning en een betere doorbloeding van de huid, de spieren en onderliggende vezels. Daarbij worden afvalstoffen beter afgevoerd door het lymfevatenstelsel.


Anti-hoofdpijn massage

Deze massage is ontwikkeld om de spieren die in min of meerdere mate invloed hebben op hoofdpijnklachten, te laten ontspannen. Met name de spieren in de nek, de hals, het gezicht en bovenop het hoofd worden gemasseerd. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een migraineaanval minder lang duurt en minder intens is. 
Let op; dit is een massage van 30 minuten, maar kan eventueel aangevuld worden met de rug-nek-schoudermassage

Rug-nek-schoudermassage

Bij deze massage word er specifiek gemasseerd op de rug-, nek- en schouderspieren. Deze massage is erg effectief en ontspannend voor mensen die veel achter een computerscherm zitten of lange uren maken achter het stuur. Deze massage kan ook voor 30 minuten geboekt worden, perfect wanneer je weinig tijd hebt en een snelle oppepper nodig hebt tussen afspraken door. 


Aroma massage

Bij een aromamassage word gebruik gemaakt van etherische olieen op basis van 100% natuurlijke ingredienten. Deze worden toegevoegd aan een basisolie waarmee gemasseerd word.

Geuren werken in op het centrale zenuwstelsel en het onderbewuste. Hoe vaak word jij niet teruggenomen naar een herinnering omdat je een bepaalde geur ruikt? En gebruik jij ook lavendelgeur als je wilt ontspannen?


Holistisch pulsen

Pulsing, of holistisch pulsen, is een subtiele en erg zachte vorm van massage. Het lichaam word zachtjes gewiegd en geschud. Het ritme hiervan word afgestemd op jouw lichaam. Dit zorgt ervoor dat het lichaam spanning loslaat en zich kan overgeven aan een diepe ontspanning. Bij deze massagevorm mag je gekleed op de massagetafel liggen. 

Duo massage

Het is ook mogelijk om 2 tot 4 personen achter elkaar te masseren. Zijn jij en je partner toe aan een relaxte avond? Boek dan een duo massage van 120 minuten.Tarieven

 
Onze tarieven zijn duidelijk en transparant. 

 

30 minuten:      € 32,50 


60 minuten:      
€ 55,00 

90 minuten:      € 80,00 

120 minuten:     € 105,00

Deze tarieven zijn inclusief reiskosten binnen een 20 kilometer radius.Massage op maat

Woon je of verblijf je buiten de 20 kilometer radius (bijvoorbeeld in Apeldoorn, Ede/Veenendaal, Doetinchem, Nijmegen en verder) en wil je toch een afspraak maken, neem dan contact op door een mail te sturen of het contactformulier in te vullen. 
Op basis van de extra kilometers wordt naar verhouding een andere prijs gerekend. 
Buiten de 20 kilometer radius kan een massage vanaf 60 minuten geboekt worden.

 

 

 

CONTACT EN SOCIALS

info@stilla-massage.nl

OPENINGSTIJDENmaandag: gesloten

dinsdag: 09:00 - 22:00

woensdag: 09:00 - 22:00

donderdag: 09:00 - 22:00

vrijdag: 09:00 - 22:00

zaterdag: 09:00 - 21:00

zondag: 10:00 - 14:00

REGIO - MASSAGE AAN HUISArnhem - Velp - Oosterbeek

Wolfheze - Heveadorp - Doorwerth 

Huissen - Westervoort - Duiven

Schaarsbergen - Rozendaal - Rheden

© Copyright 2020. Studio Stilla.

All Rights Reserved.