Praktisch
Stilla_Massage_aan-huis_arnhem_velp_oosterbeek_2019

Ik heb een afspraak gemaakt, en nu?

Wij zorgen ervoor dat we op tijd op de geboekte datum en tijd aanwezig zijn.

Daarnaast zorgen wij voor het nodige materiaal zoals een mobiele massagetafel, schone handdoeken, verschillende olieën en een rustgevend muziekje.


Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is voor het plaatsen van de massagetafel, liefst een ruimte van ongeveer 3 vierkante meter. Dit kan bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer zijn. Met warm weer kan dit zelfs in de tuin zijn. Zorg dat de temperatuur aangenaam is voor jezelf, een verwarmde ruimte is vaak prettiger en beter voor de spieren. 


We voeren altijd eerst een kort gesprek en afhankelijk van hoe het met je gaat en jouw wensen bepalen we samen welke behandeling het beste aansluit op dat moment. Ook al heb je een specifieke massage geboekt, dit kan ten tijde van de afspraak nog veranderen.
Bij Stilla Massage begrijpen we dat je persoonlijke behoeftes hebt. Het is dan ook onze prioriteit om onze behandeling daar op af te stemmen. Omdat iedere cliënt anders is, zal ook iedere massage anders verlopen. Een persoonlijke benadering is erg belangrijk voor een goede behandeling.

And now; relax..

Na de massage is het belangrijk dat je genoeg water drinkt. Dit is om afvalstoffen die zijn vrijgekomen 'weg te spoelen' door het lymfesysteem. Het drinken van water voorkomt dat je de volgende dag wakker word met hoofdpijn. Ook verbetert dit het herstellend vermogen van het lichaam.


Heb je een bevestigde afspraak, dan kan je deze tot 24 uur van tevoren annuleren. Wanneer je een ingeplande afspraak niet tijdig afzegt zijn wij helaas genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze staan onder aan deze pagina vermeld. 
 

 

 

LET OP! 
Vanwege het coronavirus zijn er extra regels voor het maken van een afspraak. 

Door een boeking te maken geef je automatisch een akkoord dat je geen last hebt van klachten zoals:

verkoudheidsklachten, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.

Zie hier naast het protocol zoals Stilla Massage te werk gaat. 

Algemene voorwaarden


Algemeen

 • Stilla Massage staat ingeschreven bij de KvK onder Studio Stilla, nummer: 72599170 en is gevestigd aan Beethovenlaan 67-2, 6815BL te Arnhem.
 • Wanneer de cliënt een afspraak maakt bij Stilla Massage, stemt de cliënt in met de algemene voorwaarden zoals deze op de website staan vermeld.

Behandeling

 • De behandelingen vinden alleen op afspraak plaats.
 • Wanneer een cliënt voor de eerste keer een afspraak maakt, kan vooraf per e-mail of telefonisch om persoonlijke gegevens worden gevraagd.
 • Tijdens een eerste behandeling zal voorafgaand aan de massage de cliënt een aantal vragen worden gesteld met betrekking tot de gezondheid, medische achtergrond en de verwachtingen van de behandeling. De cliënt verplicht zich middels deze vragen relevante informatie te verstrekken.
 • Alle informatie die de cliënt tijdens het intakegesprek en de behandelingen aan ons vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
 • Kinderen onder 18 jaar worden niet door Stilla Massage behandeld. 
 • Eventueel medicijngebruik dient de cliënt door te geven.
 • Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan ons door te geven.
 • Bij Stilla Massage worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan er afgezien worden van een behandeling en word de cliënt doorverwezen naar een huisarts of specialist.
 • Bij medische klachten dient de cliënt met zijn/haar behandelend arts of specialist te overleggen voordat hij/zij een behandeling ondergaat.
 • Bij overmacht of ziekte zal Stilla Massage de cliënt zo spoedig mogelijk informeren.
 • Wederzijds respect in een veilige sfeer en goede hygiëne is voor ons erg belangrijk en er mag met redelijkheid verwacht worden van cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
 • Tijdens de behandeling graag de mobiele telefoon op stil zetten. 
 • De behandelingen die gegeven worden hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Bij cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen plegen, word de behandeling meteen gestopt en worden deze cliënten niet verder behandeld en zijn niet langer welkom.
 • De behandeltijd bedraagt 30, 60 of 90 minuten, tenzij anders overeengekomen. 

Behandelkosten en annulering 

 • Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden volledig in rekening gebracht.
 • Behandelkosten voor een massagebehandeling staan vermeld op de website.
 • Stilla Massage behoudt zich het recht voor om de behandelkosten te allen tijden te wijzigen. Voor gemaakte afspraken geldt het tarief dat geldig was op het moment dat de afspraak werd gemaakt.

Aansprakelijkheid

 • Stilla Massage is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en/of na de behandeling.
 • Stilla Massage is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan door het verzwijgen van relevante medische informatie (zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen), medicijngebruik, zwangerschap en/of blessures.

Klachtenprocedure 

 • Klachten dienen binnen zeven dagen na het ontstaan van de klacht aan Stilla Massage kenbaar worden gemaakt. De klacht zal zo spoedig mogelijk worden beoordeeld en indien deze terecht is, zal Stilla Massage een passende oplossing aanbieden.
 • Klachten dienen schriftelijk of per e-mail te worden ingediend. E-mailadres: info@stilla-massage.nl of Stilla Massage t.a.v. Saskia Pelders, Beethovenlaan 67-2, 6815BL te Arnhem.

CONTACT EN SOCIALS

info@stilla-massage.nl

OPENINGSTIJDENmaandag: gesloten

dinsdag: 09:00 - 22:00

woensdag: 09:00 - 22:00

donderdag: 09:00 - 22:00

vrijdag: 09:00 - 22:00

zaterdag: 09:00 - 21:00

zondag: 10:00 - 14:00

REGIO - MASSAGE AAN HUISArnhem - Velp - Oosterbeek

Wolfheze - Heveadorp - Doorwerth 

Huissen - Westervoort - Duiven

Schaarsbergen - Rozendaal - Rheden

© Copyright 2020. Studio Stilla.

All Rights Reserved.