Hoe werkt het?

Ik heb een afspraak gemaakt, en nu?

Wij zorgen ervoor dat we op tijd op de geboekte datum en tijd aanwezig zijn.

Daarnaast zorgen wij voor het nodige materiaal zoals een mobiele massagetafel, schone handdoeken, verschillende olieën en een rustgevend muziekje.


Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is voor het plaatsen van de massagetafel, liefst een ruimte van ongeveer 2 bij 3 vierkante meter. Dit kan bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer zijn. Met warm weer kan dit zelfs in de tuin zijn. Zorg dat de temperatuur aangenaam is voor jezelf, een verwarmde ruimte is vaak prettiger en beter voor de spieren. Denk hierbij aan ongeveer 23 graden. 


We voeren altijd eerst een kort gesprek. Afhankelijk van hoe het met je gaat en jouw wensen bepalen we samen welke behandeling het beste aansluit op dat moment. Door Stilla Massage worden er geen standaard massages geven. Een massage door Stilla Massage is altijd maatwerk en vormt zich naar jouw wensen en behoefte.
Omdat iedere cliënt anders is, zal ook iedere massage anders verlopen. Een persoonlijke benadering is erg belangrijk voor een goed verloop en uitwerking van de massage.

And now; relax..

Na de massage is het belangrijk dat je genoeg water drinkt. Dit is om afvalstoffen die zijn vrijgekomen 'weg te spoelen' door het lymfesysteem. Het drinken van water voorkomt dat je de volgende dag wakker word met hoofdpijn. Ook verbetert dit het herstellend vermogen van het lichaam.


Heb je een bevestigde afspraak, dan kan je deze tot 24 uur van tevoren annuleren. Wanneer je een ingeplande afspraak niet tijdig afzegt zijn wij helaas genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze staan op de pagina met algemene voorwaarden vermeld.