Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen 

Hoe maak ik een afspraak?
Een afspraak maken is heel simpel. Op de pagina ‘afspraak maken’ staat een scherm waarin je een boeking maakt. Kies het aantal minuten, kies een datum en tijd, vul je gegevens in en betaal met iDeal. Je afspraak is gemaakt! Je krijgt nog een bevestiging en 24 uur van te voren een herinnering.


Hoe kan ik betalen voor mijn afspraak?
Betaling gebeurt alleen vooraf en via iDeal. Achteraf betaling of contante betalingen worden niet geaccepteerd.


Hoe verzet of annuleer ik mijn afspraak?
Verzetten of annuleren kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Stuur gerust een mail, dan komen we samen tot een oplossing.


De tijd die ik had gereserveerd is ineens niet meer beschikbaar?
Het boekingssysteem houdt een gekozen tijd ongeveer 30 minuten gereserveerd. Wanneer je de boeking niet volledig afrondt, zal je dus even moeten wachten en kan je de boeking later nog eens proberen op het gewenste tijdstip.


Tot wanneer kan ik een afspraak maken?
Een boeking kan tot 4 uur van te voren worden gedaan. Vanaf 14 dgaen van te voren kan je een boeking maken. Heeft je voorkeur een specifieke datum in de verdere toekomst, neem dan contact op door een mail te sturen. 


Wat neemt de masseur mee?
Een massagetafel, handdoeken, verschillende soorten olie en kussens.


Waar moet ik rekening mee houden?

Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om de massagetafel neer te zetten. Dit is ongeveer 3x2m2. Dit kan in de woonkamer zijn, maar ook een slaapkamer of andere ruimte. Met mooi weer kan er ook buiten in de tuin gemasseerd worden, mits er voldoende schaduw is.
Verder is het aangenamer om in een verwarmde ruimte te worden gemasseerd. Denk hierbij aan ongeveer 23 graden. Zo koel je niet te snel af.


Moet ik iets voorbereiden?
Zorg ervoor dat je voor de massage alvast een glas water hebt gedronken en ga nog even naar het toilet.
Hygiene is uiteraard erg belangrijk, het is dus fijn als je van te voren kort hebt gedoucht. Zo zijn je spieren ook alvast wat opgewarmd.


Wat voor kleding moet ik aan?
Gemakkelijke kleding van te voren is handig, maar hoeft niet per se. Tijdens de massage draag je qua ondergoed het liefst een string of slip zonder pijpjes. Je bh mag aanblijven, maar bij het masseren van de rug zal het bandje losgemaakt worden. 


Ik woon in een andere regio, wat zijn de mogelijkheden?
De regio waarin ik voornamelijk werk is in en rondom Arnhem binnen een straal van 15 kilometer. Woon of verblijf je buiten deze 15 kilometer en wil je toch een massage boeken via Stilla Massage, dan kan je een aanvraag doen door een mail te sturen.


Worden er reiskosten gerekend?
Binnen een radius van 15 kilometer vanaf Arnhem centrum worden er geen extra reiskosten gerekend. Buiten deze radius word op basis van het aantal kilometers naar verhouding een andere prijs berekend. 


Kan ik om "extra handelingen" vragen?
Nee, daarvoor moet je niet bij Stilla Massage zijn. Het vragen hiernaar wordt ook niet gewaardeerd.