Tarieven en massages

TarievenWanneer je een massage door Stilla Massage bij jou thuis boekt, kan je ervan verzekerd zijn dat deze helemaal afgestemd is op jou.  Een massage door Stilla Massage is altijd maatwerk en vormt zich naar jouw wensen of het verlichten van eventuele klachten. Dit is zeer persoonlijk en elke massage die gegeven wordt is uniek. 

Daarom is er voor gekozen om het online boeken van een massage zo simpel mogelijk te houden. Alles wat jij hoeft te doen is de tijdsduur te bepalen. De invulling van de massage gaan we samen ter plaatse bespreken. 


De tarieven zijn duidelijk en transparant. 
 


60 minuten:      € 65,00 

90 minuten:      € 92,50 

120 minuten:     € 125,00


180 minuten:     € 180,00

Deze tarieven zijn inclusief reiskosten binnen een 15 kilometer radius.

Voor een massage buiten deze radius kan je contact opnemen door een mail te sturen.. 
Bij Stilla Massage zijn er verschillende vormen van massage mogelijk. Een mix van deze vormen en technieken maken elke massage uniek. Om je een impressie te geven van de mogelijkheden, zijn een aantal massagevormen hieronder uitgelegd. 

Al deze massages zijn gericht op ontspanning en het brengen van rust. Dit heeft een uitwerking op zowel het fysieke lichaam als op mentaal niveau. Er wordt alleen gewerkt met de beste en meest pure producten, zonder toevoegingen.Ontspanningsmassage 

Deze massage heeft als doel de dagelijkse stress los te laten. Door de lange strijkingen die vloeiend in elkaar overlopen kom je als vanzelf in een diepe ontspanning. Dit is dé massage om kennis te maken met werkwijze van Stilla Massage. Klassieke Zweedse massage

De klassieke massage heeft zijn oorsprong in Zweden. Het gebruik van olie met een verscheidenheid aan strijkingen over het lichaam, het kneden van spieren en het uitoefenen van gerichte druk zorgen voor ontspanning en een betere doorbloeding van de huid, de spieren en onderliggende en omvattende vezels. Daarbij worden afvalstoffen beter afgevoerd door het lymfevatenstelsel.


Duo massage

Het is ook mogelijk om 2 tot 4 personen na elkaar te masseren. Zijn jij en je partner toe aan een relaxte avond? Boek dan een duo massage van 120 of 180 minuten.Anti-hoofdpijn massage

Deze massage is ontwikkeld om de spieren die op min of meerdere mate invloed hebben op hoofdpijnklachten, te laten ontspannen. Met name de spieren in de nek, de hals, het gezicht en bovenop het hoofd worden gemasseerd. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een migraineaanval mogelijk minder lang duurt en minder intens is. 


Rug-nek-schoudermassage

Bij deze massage word er specifiek gemasseerd op de rug-, nek- en schouderspieren. Deze massage is erg effectief en ontspannend voor mensen die veel achter een computerscherm zitten (of veel thuiswerken) of lange uren maken achter het stuur. Aroma massage

Bij een aroma massage wordt gebruik gemaakt van etherische olieen op basis van 100% natuurlijke ingredienten. Deze worden toegevoegd aan een basisolie waarmee gemasseerd word.

Geuren werken in op het centrale zenuwstelsel en het onderbewuste. Hoe vaak word jij niet teruggenomen naar een herinnering omdat je een bepaalde geur ruikt?


Deep tissue

Wanneer er erg veel spanning in een lichaam zit opgeslagen en dit te voelen is door zogenoemde 'knopen', kan deze techniek verlichting brengen. Het is een langzame techniek, die erg diep in de spieren werkt. In tegenstelling tot een typische ontspanningsmassage kan je bij deze techniek op het moment van behandelen ongemak ondervinden door de diepe druk. Dit verdwijnt vrijwel meteen en je zal merken dat er ontspanning voor terugkomt. 
Holistisch pulsen

Pulsing, of holistisch pulsen, is een subtiele en erg zachte vorm van massage. Het lichaam word zachtjes gewiegd en geschud. Het ritme hiervan word afgestemd op jouw lichaam. Dit zorgt ervoor dat het lichaam spanning loslaat en zich kan overgeven aan een diepe ontspanning. Dit kan een erg fijne afsluiting zijn van bijvoorbeeld een massage met veel deep tissue technieken. 

 
Massage buiten de regio

Woon je of verblijf je buiten de 15 kilometer radius (bijvoorbeeld in Apeldoorn, Ede/Veenendaal, Doetinchem, Nijmegen en verder) en wil je toch een afspraak maken, neem dan contact op door een mail te sturen. 
Op basis van de extra kilometers wordt naar verhouding een andere prijs gerekend.